Het begint al een beetje te wennen!
Door: greetvanderveen
Blijf op de hoogte en volg Greet
08 November 2011 | Japan, Tokio
Hoe gaat het met jullie in dat koude kikkerlandje haha? Hier gaat het al stukken beter! Zal jullie even vertellen wat ik de afgelopen dagen heb gedaan!
Afgelopen zondag had ik de hele dag een toffe shoot met een Amerikaanse fotograaf, Neil, uit New York! Hij verblijft hier nu ook een tijdje in Tokyo :D Het was een super gezellige middag en we hebben prachtige foto's geschoten! Heel fashion :) Krijg deze foto's zo snel mogelijk, voor in mijn portfolioboek.
Die zelfde avond heb ik wat kleine boodschappen gedaan en ben ik pas heel laat op bed gegaan omdat ik nog met iedereen ging skypen haha :D En dat is veel te leuk! Want ik mis iedereen zo!
Maar Tokyo is amazing, zoals de fotograaf steeds zei! Het is hier ontzettend druk en levendig en de mensen werken ongelooflijk hard en doen heel veel werk op een dag.
De winkels zijn geweldig, maar helaas heb ik te weinig tijd om de stad nog te verkennen..
Gisteren had ik weer de hele dag castings, dit keer ging het beter dan de laatste keer :) Ik heb er ook een beter gevoel over. Heb een casting gedaan voor een bekend magazine, Madame Figaro en ook voor een haarshow. Daar sta ik misschien in optie voor! Allemaal even afwachten! :)
De modellen zijn niet allemaal even aardig, en dat is erg jammer! De meeste meisjes uit Europa zijn erg arrogant, de Japanse meisjes zijn juist super aardig! Maar die spreken slecht engels.
Ik probeer zo nuchter mogelijk te blijven en niet arrogant te zijn.. want zo ben ik niet!
Eind november komt er als het goed is een Japans meisje bij mij in wonen, en ik heb haar al ontmoet. Ze is super aardig dus daar verheug ik me heel erg op! :)
Ik heb straks weer castings, het is nu bijna 11 uur en ga zometeen even douchen, want ik word rond 12 uur weer opgehaald en dan staat er weer een lange dag op me te wachten!
Ik denk veel aan thuis maar door de drukke dagen valt de heimwee nog wel wat mee :)
Als ik meer tijd heb ga ik de stad in om foto's te maken :)
Denk aan jullie! Dikke kus vanuit Tokyo en tot snel!
08 November 2011 - 07:32
Mem:
Madame Figaro?..bekende naam ;)
Dat zou vet zijn,als dat zou doorgaan!
Je doe goed je best,blijf jezelf!(You are amazing!!..)Daar kom je verder mee!
We zijn benieuwd naar je foto's.Je Glamour is binnen,dus morgen stuur ik een pakje richting Tokyo.
Succes met de castings!!dikke tut -
08 November 2011 - 07:51
Ytje:
Hé leafe!
Ik denk dat ik nu wel bijna kan vragen hoe waren de castings? Ging het goed? Waarvoor had je ze deze keer? Hoelang duurt het voordat je daar uitslag op krijgt? (heb je echt spaghetti met wortels gegeten?? Is dat lekker?)
Hier gaat het verder wel goed hoor, zo hele koud is het hier nog niet, 8 graden (even snel opgezocht) Hmm.. dacht dat het warmer zou zijn, naja het valt in ieder geval nog wel mee..
Succes daar leafe! Laat ze maar een poepie ruiken:P
Dikke tút -
08 November 2011 - 15:13
Opa En Oma:
We zouden zo wel bij je willen eten!
Ziet er goed uit. Veel succes de komende dagen.
Liefs van opa en oma. -
09 November 2011 - 00:06
Greet:
Dankjewel iedereen! :) Ik mis jullie ontzettend! Kom gauw weer online op skype.. zal nu nog even verder slapen! En @ Ytje, haha ja dat was best wel lekker :D Ik moet toch wat haha :D Kom maar eens even bij me eten! Dat zou gezellig zijn!! Kusjes voor jullie -
09 November 2011 - 17:37
Iemkje:
Ach het blijft een concurrentie, trek je maar niets aan van die andere modellen.. Gewoon je eigen ding doen, jij zit er niet voor hun!
Good luck! -
10 November 2011 - 19:39
Joke Timmerarends:
Hey greet, wat leuk dat je een mooie en fotoshoot hebt. Toykyo wat een eind weg. Ik zie aan je verslag dat het leuk is. Ondanks de meiden. Laat je niet kisten. Je bent een lieve meid en dat gaat boven arrogantie. Vandaag was Edith nog op het werk voor Claire. De nieuwe stagaire. Ze vroeg nog na je. Ik vertel dat je ver weg was voor een fotoshoot en vond het erg leuk. Via je moeder heb ik je reisverslag gevonden. Ik hoop dat het je goed gaat en ik hou je in de gaten. Heel veel succes en sterkte. Je kan het. Veel liefs Joke