Aangekomen in TOKYO!
Door: greetvanderveen
Blijf op de hoogte en volg Greet
05 November 2011 | Japan, Tokio
Hoe gaat het met jullie?
Ik ben gister veilig aangekomen in Tokyo! De vlucht ging goed en ik werd om 10 uur (Japanse tijd) opgehaald door m'n boekers Ken en Hide van Idea Models.
Rond 11 uur kwamen we aan bij mijn appartement, en moest ik gelijk alweer door naar de castings terwijl ik ontzettend moe was van de lange vliegreis! Maar het ging goed en heb mijn best gedaan, na 8 castings was ik dan eindelijk weer thuis en ben ik gaan slapen.
Het is hier nu half 1 s'middags en heb net mijn koffer uitgepakt en mijn kamer een beetje ingericht.
Ga zometeen nog even wat eten klaarmaken en straks Tokyo even verkennen want ik heb vrij vandaag :)
Mag ook wel want ik heb een enorme jetlag.. Ben ontzettend moe..
Oh ja, moet ook boodschappen halen, want het enige wat ze hier nog hebben is rijst.. haha ;)
Dikke kus vanuit Tokyo!
Ik zal vandaag even wat mooie foto's maken :) xxxx
05 November 2011 - 07:30
Susanne:
Hey Greet,
Wat leuk dat je al foto's op je site hebt staan, is erg leuk voor ons hier om te zien waar jij nu woont..............
Veel plezier daar en we houden contact.
Groetjes van ons allemaal,
Susanne -
05 November 2011 - 07:47
Mem:
een" Hello Kitty "broodrooster?Past mooi bij je sokken ;)
Hoop voor je dat je wat begrijpt van alle artikelen in de supermarkt,dat je geen azijn koopt als je wijn had willen hebben..
Ben erg benieuwd of ze ook brood ed verkopen.Je hebt in ieder geval je hagelslag bij je!Anders kan ik ook altijd wat opsturen vauit nederland..
Dikke tut -
05 November 2011 - 10:05
Antina:
Heee leave!! :)
Wat leuk om een verhaaltje van je te lezen & de foto's te zien! Mooi! Je hebt meteen een drukke dag gehad zeg, hoop dat je vandaag een beetje rust hebt kunnen vinden in de big city! & morgen een fotoshoot las ik, heel veel succes meid! You can do it! Vind het heel knap van je wat je doet, & zal je blijven volgen vanuit MCR! Veel liefs! -
05 November 2011 - 13:23
Marjolein:
Heey meid!
Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen.
Wow net aangekomen en gelijk aan de bak! Dat is zwaar, maar idd gewoon je best doen en meer kun je niet doen!
Geniet vandaag van je vrije dag ( nouja de dag is bij jou al voorbij maar ik hoop dat je ervan genoten hebt:p) en suk6 met je castings deze week!!
xxxxx mayo -
05 November 2011 - 15:21
Ilse:
Leuk om zo op de hoogte te blijven van wat je allemaal doet! & die hello kitty broodrooster is echt leuk! haha.
Ik zal je binnenkort even wat sturen met wat lekkers of iets leuks erin.. Doe rustig aan, succes met je castings en voor nu lekker slapen! xxxxxxx -
05 November 2011 - 16:55
Mirjam:
Greetje!!
Wat leuk dat je foto's er op hebt gezet, kunnen wij hier ook even zien hoe Tokio er uit ziet :)
Ben je al wat over je jetlag heen?
Ik ben nu alweer benieuwd naar je volgende reisverslag, echt leuk om te lezen wat je allemaal doet!
Lekker slapen en succes met je castings!!
Dikke tût!! -
07 November 2011 - 10:48
Froukje:
Wat spannend en geweldig allemaal. Zag het op fb bij je moeder staan. Heel veel succes daar en geniet ervan. groetjes Froukje